Tento měsíc doprava ZDARMA.

Yaxell RAN PLUS Santoku nůž

Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby.

Délka čepele: 165 mm

Dostupnost Skladem (>15 ks)
Můžeme doručit do:
31.5.2024
Možnosti doručení
Kód: 36601
5 390 Kč / ks
Yaxell RAN PLUS Santoku nůž
Yaxell RAN PLUS Santoku nůž
Doprava ZDARMA 100% japonské Ručně dělané Bezpečné doručení

Využijte exkluzivní slevu -10 % od šéfkuchaře Lukáše Neckáře.

Stačí zadat slevový kód: LUKAS10

Charakteristika:

RAN PLUS Santoku nůž je určen nejen pro milovníky asijské kuchyně. Slovo „Santoku“ znamená v japonštině tři ctnosti nebo tři umění. Nůž Santoku svelmi širokou čepelí si totiž hravě poradí skrájením na nejtenčí plátky, krájením na kostky i sekáním. Velmi ostrá a hladká čepel krájí mimořádně dobře maso, ovoce i zeleninu tak, aby se maximálně zamezilo úniku šťávy.

Popis:

Čepel se skládá ze 69 vrstev damascénské oceli s enormně odolným jádrem z nerez oceli VG 10 o tvrdosti HRC 60-61. Čepel je ozdobena ručně tepaným logem.Rukojeť je vyrobena z černé plátnové micarty, uvnitř s voskově odlévanou rukojetí z nerez oceli. Ergonomicky tvarovaná rukojeť z micarty se příjemně drží a mokrá neklouže. Konec rukojeti a záštita z nerez oceli 18/10 a pevné, odolné provedení zaručují vysokou trvanlivost. Koncovka rukojeti nože RAN PLUS je ozdobena ručně tepaným logem.

Použití a péče:

  • Používejte nože pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu.
  • Nože nejsou určeny na krájení masa skostí.
  • Nepoužívejte nůž ani ke krájení mražených potravin.
  • Nůž čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem.
  • Nože nemyjte v myčce na nádobí.
  • Nože vždy ukládejte mimo dosah dětí.

RAN PLUS Santoku byl v německém nezávislém spotřebitelském testu čtyřikát za sebou vyhlášen nejlepším nožem na trhu.Balení:

Každý nůž je dodáván v dárkové kazetě, která rovněž zaručuje, že se nůž při dodání nepoškodí.

Kategorie: Japonské nože
Záruka: 20 let
Materiál: Damascénská ocel, 69 vrstev

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: